Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Bostancı, Suadiye, Kozyatağı Halı Yıkama

Halılar, evinizde veya ofisinizde, her odayı anında daha şık ve sofistike yapan mükemmel bir eşyadır. Ancak, halı kaplı zeminin temiz tutulması ve olası sağlık risklerinin önlenmesi için halılara periyodik olarak bakım yapılması gerekir. Halı bakımında yaygın olarak gözden kaçan bir faktör, özellikle İstanbul hava koşullarında ortamınızın nemini kontrol etmektir.

Bu nedenle, nem ve halı profesyonel bilgiye sahip halı yıkama firmaları ile çalışmanızın bir nedeni var. Nem, atmosfer veya ortamdaki su buharı miktarıdır. Nem, coğrafya, değişen mevsimler ve acil çevresel faktörler gibi faktörlerle belirlenir. İstanbul’da yıllık ortalama nem oranı, Temmuz ayında en nemli ay, ocak ayında ise en az nemli olan yüzde 66 civarındadır.

Nem, Halınızı Nasıl Etkiler?

Aşırı nem, halınıza birçok şekilde zarar verir. Halılar için ideal nem yaklaşık yüzde 40 ila 50 arasındadır. Halınızdaki küfleri önlemek için nem seviyelerini en az yüzde 65’in altında tutmanız gerekir. İstanbul’da ortalama nem seviyeleri, ideal ve gereken halı nemi seviyelerinden biraz daha yüksek olduğundan, halı yıkama şirketlerinin buna daha çok dikkat etmesi gerekir.

Nem halılar için en büyük tehditlerden biridir. Çünkü nem halılarınızın küflenmesine sebep olur ve bu küflenen halılar spor oluşumuna katkı sağlayarak sağlığınızı tehdit edebilir. Ayrıca küf sebebiyle haşerelerde halılarınızda yuva yapabilirler.

Halılarınızı temizlerken tamamen kurumalarına özen gösteriyoruz ve size teslim ettiğimizde ambalajlarından çıkarmanızı rica ediyoruz.

Halıların cinsine ve kumaş yapısına göre farklı şampuanlar kullanıyor ve tam otomatik sistemlerde yıkadıktan sonra kalite kontrol yapıyoruz. Hazır olduğunda sizi arıyor ve musait zamanınızda evinize teslim ediyoruz.

Sizde Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Erenköy, Küçükyalı, Caddebostan, Fenerbahçe, Göztepe bölgelerinde yaşıyorsanız Halı Yıkama için bizi tercih edebilirsiniz. Halılarınızı teslim etmek için 0216 373 23 55 numaralı telefon üzerinden bizimle iletişime geçebilir veya online sipariş verebilirsiniz.

Bostancı Halı yıkama, Suadiye Halı yıkama, Kozyatağı Halı Yıkama.