Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Elbiseler Üzerindeki Virüsler Nasıl Temizlenir?

Corona Virüsü Kuru Temizleme Korona Öldürür mü Çamaşır Dezenfektan

Kuru temizleyiciler, bakteri ve virüsleri öldürmede etkili olan özel deterjanlar, dezenfektanlar ve solventler kullanırlar. Aynı zamanda kurutma sürecinin sıcaklığı da aktif tehditleri ortadan kaldırmak için uygun sıcaklıklara ulaşır. Dünya Sağlık Örgütü corona virüsün birkaç gün boyunca yüzeylerde hayatta kalabileceğine inanıyor, bu da çamaşırları sık yıkamayı veya kuru temizleme hizmetini bir zorunluluk haline getiriyor!

-Yüksek Sıcaklık! Ekipmanlarımız standart kuru temizleme döngüsü sırasında virüs öldürme sıcaklıklarına ulaşabilir. Merak etmeyin, yüksek sıcaklıklara dayanamayacak narinlikte elbiseleriniz bu sürece dahil edilmez.

-Makinelerimizi ve ütülerimizi ürünler arasında dezenfekte ediyoruz.

-Temizleme ütüleme sürecinden sonra elbiselerinizi plastik poşetlerin içinde saklanır. Lütfen plastik poşetleri veya askıları onlarla işiniz bittiğinde geri dönüşüme kazandırın.

Kuru Temizleme Korona Virüsünü Öldürür mü?

Cevabımız evet. Yüksek sıcaklık ve kullandığımız kimyasal solventler her türlü bakteri ve virüsü öldürebilecek kadar güçlüdür. Evde kendinizde 60 derecede normal bir deterjan ile elbiselerinizi yıkayarak korona virüsten temizleyebilirsiniz.

Giysilerin başkasının kıyafetleriyle temas etmesi durumunda, mevcut bakteri veya virüslerin kuru temizleme veya çamaşır yıkama işlemiyle öldürüleceğini bilmek önemlidir.

Eğer sık dışarı çıkmak zorunda kalan biriyseniz ve vaktiniz kısıtlı ise Kuru Temizleme Online Sipariş sayfamız üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz.

Ücretsiz Teslimat Bölgelerimiz: Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Caddebostan, Fenerbahçe, Erenköy, Göztepe, İçerenköy, Fındıklı, İdealtepe, Küçükyalı, Altıntepe.

Kuru Temizleme Virüsleri Öldürür mü?