Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Evcil Hayvan Sahipleri Nasıl Temiz Bir Halı Sahibi Olur?

Halı Yıkama Küçükyalı Altıntepe Erenköy Fenerbahçe

Evcil Hayvanlar vs Halılar

Köpeğiniz veya kediniz varsa halıyı temiz tutmak sizin için zor olabilir. Halınızı çiğneyip lekelenmelerine neden olabilirler. Ayrıca halıda tüy birikmesine de neden olabilirler. Köpek yerine bir bukalemun tüm sorunlarınızı çözebilir aslında. İyi haber şu ki, halıyı temiz tutmak için evcil hayvanınızdan vazgeçmek zorunda değilsiniz.

Evcil Hayvanınızın Patilerini Silin

İçeri girdiğinde patilerini silerek evcil hayvanların patilerindeki kirin halınıza bulaşmasını önleyebilirsiniz. Kapıya yakın bir havlu tutun. Evcil hayvanınız bu havluyu kullanmak istemeyebilir, ancak halıyı temiz tutmak için yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri onu bu havluyu kullanmaya ikna etmek Sonunda, eve her geldiklerinde patilerinin temiz olması gerektiğini anlayacaklardır.

Evcil Hayvan Dostu Halı Temizleyici kullanın

Eğer evcil hayvanınızın bir kazası varsa, lekenin halıya gömülmesini önlemek için hızlı bir şekilde temizlemeniz gerekecektir. Önce nemi ve döküntüyü aldığınızdan emin olun. Bundan sonra, evcil hayvan dostu halı temizleyici kullanmanız gerekecektir. Bundan kastımız hayvanlarda alerjik reaksiyon oluşturmayacak halı yıkama şampuanları kullanılması.

Evcil Hayvanınızı Temiz Tutun

Evcil hayvanınızın temiz tutulması temiz bir halı tutmanıza yardımcı olacaktır. Evcil hayvanınız temizse, halınıza aktarma işleminde daha az karışıklık olacaktır. Ayrıca evcil hayvanınızı bakımlı tutmanız gerekir. Evcil hayvanınızın bakımı, halının üzerinde kalan kıl miktarını azaltır.

Halınızı süpürün

Düzenli olarak süpürmek, kirin ve saçın halının içinde birikmesini önleyen anahtarlardan biridir. Halınızı haftada birkaç kez süpürmeniz gerekebilir. Ayrıca mobilyalarınızı da süpürmeniz gerekecek. Mobilyadaki kirler halıya kolayca bulaşabilir.

Kabartma tozu kullanın

Kabartma tozu, halı kokusunu uzak tutmak için kullanabileceğiniz ev için uygun ve harika bir çözüm. Küçük lekeleri de çıkarabilen kabartma tozu maalesef derinlemesine bir temizlik sağlamaz

Evcil Hayvanınızın Mamasını Kontrol Edin

Çeşitli evcil hayvan yiyecekleri vardır. Bugün mevcut olan evcil hayvan yemlerinin çoğu yapay malzemeler ve renklerle doludur. Bu tür yiyecekler halının lekelenmesine neden olabilir. Halınız için ilave gıda boyası içermeyen mamalar tercih edebilirsiniz.

Evcil Hayvanınızın Tırnaklarını Kontrol Edin

Uzun tırnaklar halıya zarar verebilir. Evcil hayvan etrafta koşarken, tırnakları halıya batabilir bu da halının yapısını ve görüntüsünü bozabilir. Bu yüzden evcil hayvanınızın tırnaklarını kesilmiş tutmanız önemlidir.

Halılarınızı Yıkamaya Verin

Mağazadan satın alınan ürünlerle sert halı lekeleri ve bakteriler ile savaşmak çok kolay değildir. Halı Yıkama hizmetimiz ile halıların hijyenik ve temiz olacağından emin olabilirsiniz. Daha sağlıklı halılar için yılda iki veya üç kez profesyonel olarak temizlik yaptırmanız gerekir.

Halı Yıkamanın birçok faydası vardır. Sadece lekeleri çıkarmakla kalmaz, halınızın ömrünü de uzatır. Ayrıca, bir halı temizliği alerjenleri giderebilir. Profesyonel bir halı temizliğine ihtiyaç duyuyorsanız, Piroğlu Bostancı Halı Yıkama ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Sağlıklı, çevre dostu halı temizleme yöntemleri kullanıyor sizi ve evcil hayvanlarınızı düşünüyoruz.

Bostancı Halı Yıkama, Kozyatağı Halı Yıkama, Suadiye Halı Yıkama, Caddebostan Halı Yıkama, Erenköy, Göztepe, Küçükyalı, Fenerbahçe Halı Yıkama Hizmetlerimizden Yararlanmak için 0216 373 23 55 Numaralı Telefonu Arayabilirsiniz.