Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Eve Teslim Kuru Temizleme Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Piroğlu Kuru Temizleme Eve teslimat evden teslim online siparis oluşturmak

Kuru Temizleme ve Halı Yıkama sektöründe ücretsiz eve teslimat hizmeti son yıllarda oldukça popüler. Özellikle 2020 yılında corona virüsü ile beraber insanlar dışarıya daha az çıkar oldu. Hem zamandan kazanmak için hemde evden çıkmamak için insanlar genellikle evlere ücretsiz teslimat yapan firmalar ile çalışmaya başladı.

Kuru Temizleme’de Eve Teslimat Nedir?

Ücretsiz eve teslimat kuru temizleme veya yıkama ihtiyacı olan kıyafetlerinizin siz evden çıkmadan evden teslim alınması temizlenip ütülenip size geri teslim edilmesidir. Bu hizmet zamandan tasarruf etmenizin yanı sıra kalabalıktan kaçınmanızı ve temizlenmesi gereken kıyafetlerinizin zamanında profesyonelce temizlenip ütülenmesini sağlar.

Eve Teslimat Hizmeti Nasıl Çalışır?

Piroğlu Kuru Temizleme’de bunu yapmanız çok kolay. Öncelikle “Online Sipariş” bölümünden bir sipariş oluşturabilirsiniz. Ürünleri sepete atın ve siparişi tamamla butonuna tıklayın.

Siparişi tamamla butonuna tıkladıktan sonra yeni açılan pencerede kıyafetlerinizi teslim alacağımız adresinizi ve telefon numaranızı girin daha sonra siparişi tamamla butonuna tıklayın. Ödemenizi kapıda teslimat yapan arkadaşlarımıza yapabilirsiniz.

Siparişi onayladıktan sonra eğer ilk kez sipariş veriyorsanız sizinle 30 dakika içinde iletişime geçeceğiz. Adresinizi bir kere teyit ettikten sonra ürünlerinizi teslim almamız artık hep 30 dakika sürecek. İşte bu kadar kolay. Ayrıca temizlenen ürünlerinizi hesabım sekmesinden takip edebilirsiniz. Temizlenen ürünlerinizi yanında “Hazır” ibaresi çıkacaktır. Hemen internet sitemiz üzerinden çevrim içi destek hattımız üzerinden eve teslimat isteyebilirsiniz. Kuru Temizlemeye gönderilen ürünler 24 saat içinde temizlenir ve size teslim edilir. Halı Yıkamada bu süre yaklaşık olarak 4 iş günüdür.

Eve Teslim Kuru Temizleme Hizmetinin Faydaları

Kuru Temizleme eve teslimat hizmetinin aşağıdakiler dahil bir çok faydası vardır.

Şimdiden bir kuru temizleme siparişi oluşturun!

Ücretsiz Teslimat Bölgelerimiz: Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Şenesenevler, Caddebostan, Erenköy, Göztepe, Fenerbahçe, Küçükyalı, İdealtepe, İçerenköy, Fındıklı, Altıntepe.

Bostancı Halı Yıkama sekmesi üzerinden halı yıkama hizmetimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.