Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Battaniye

Battaniye Yikama Kuru Temizleme Bostanci Suadiye Kozyatagi Altintepe Kucukyali Caddebostan Fenerbahce Findikli Goztepe Erenkoy Idealtepe

Battaniye Yıkama ve Kuru Temizleme

Battaniyeler kıştan önce temizlenmesi gereken ve temiz kaldırılması gereken ürünlerin başında geliyor. Piroğlu Kuru Temizleme battaniyelerinizi adresinizden alır ve teslim eder böylece bunları nasıl taşıyacağız derdinden sizi kurtarır.

Battaniyeleri tek tek temizleriz bu sebepten dolayı bizde tek kişilik veya çift kişilik gibi fiyat farkları yok. Hijyen ve temizlik açısından bunun gerekli olduğunu düşünüyoruz. Battaniyeleriniz zorunlu olmadıkça kuru temizleme işlemine tabii tutulmazlar genelde yıkanırlar kuru temizleme kimyasalları ile beraber uyumanızı istemeyiz bu sebeple su ile temizlenmesinin sizin sağlığınız için daha iyi olacağını düşünüyoruz.

Aynı yorgan yıkama’da olduğu gibi battaniye yıkama işlemlerinde de bitkisel temizleyici ve yumuşatıcılar kullanırız, bizi ziyaret ederseniz bunları görebilirsiniz. Bitkisel ürünler kullanmamızın sebebi yıllardır bu sektörde bulunduğumuzdan dolayı deterjan ve yumuşatıcıların bazı insanlarda alerjiye yol açtığını keşfetmemiz. Aslında zor bir keşif olmadı ancak yinede öğrendiğimiz iyi oldu.

Battaniye Yıkama için ücretsiz teslim alma ve teslimat hizmetimiz var, ayrıca her zaman mağazalarımızdan kendinizde teslim alma işlemini yapabilirsiniz. Online sipariş ile veya telefon ile bize ulaşarak siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Battaniye Yıkama hizmeti için ücretsiz teslimat hizmetimiz sadece Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Caddebostan, Erenköy, Acıbadem, Kadıköy, Göztepe, Kazasker, Fenerbahçe, Feneryolu, İçerenköy, İdealtepe, Maltepe, Küçükyalı, Fındıklı için geçerlidir.

Her geçen gün hizmet bölgelerimizi genişletmeye ve dijital dönüşümümüzü tamamlamaya çalışıyoruz. Sizde bizimle çalışarak bize destek olabilirsiniz.