Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Gömlek

Gomlek Kuru Temizleme Bostanci Suadiye Kozyatagi Kucukyali Altintepe

Gömlek Kuru Temizleme

Gömlekler çoğu sektör çalışanları için olmazsa olmaz giysilerdendir. Her gün bir gömlek temizlenmeli ve ütülenmelidir. Doğal olarak bunu yapmaya çoğu insanın vakti yok. Kuru Temizlemeye gömlekleri ütü ve temizleme için vermek bile bir zaman kaybı. Ancak eve teslimat hizmetimiz ve online sipariş seçeneklerimizle biz kurumsal firma çalışanlarının yanındayız. Yapmanız gereken tek şey gömleklerinizi bir poşete koyup bizi aramanız.

Gömlek Kuru Temizleme Hizmetine Ütü Fiyatı Dahildir.

Piroğlu Kuru Temizleme, henüz tüm İstanbul’a hizmet veremese de, konusunda uzman ekiplerle ve yenilikçi anlayışı ile ihtiyaçlarınız için en uygun çözümleri hızlı bir biçimde sunar.
Online Sipariş sistemimiz sayesinde bize 7 gün 24 saat ulaşabilir sipariş oluşturabilirsiniz. Genellikle siparişiniz oluşturulduktan sonra 30 dakika içinde adresinizde gelir giysilerinizi kuru temizleme veya yıkama için adresinizden alırız ve 24 saat içinde teslim ederiz bu sayede sizde zamandan kazanmış olursunuz.

Gömlek Kuru Temizleme fiyatları veya kuru temizleme ile ilgili başka sorularınız varsa internet sitemiz üzerindeki canlı destek hattından yardım alabilir veya 0216 373 23 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ücretsiz Eve Teslimat Hizmetimiz Sadece Aşağıdaki Bölgeler İçin Geçerlidir.

Kuru Temizleme Online Siparişlerinde Geçerli DRYPIR indirim kodunu kullanmayı unutmayın.