Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Gelinlik Bakımı ve Koruması

Dünyamızda gerçekten çok fazla gelinlik var ve bu gelinliklerin hepsi temiz bir şekilde saklanıyor. Gelinlikler için bazen son dakika değişiklikler yapıyoruz, böylece bir gelinlik onu kullanana bir eldiven kadar uyum sağlıyor. Bu kadar özen gösterilen ve önem verilen bu gelinlikler temizleniyor ve daha sonra nesiller boyu sürecek şekilde korunuyor.

Gelinlikleri temizlemek ve korumak hemen hemen her gelin için önemlidir ancak çoğu bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilmez ve çoğunlukla beyazlar programında makineden çıkan gelinlikler dolaba kaldırılır, bu yüzden gelinliklerin nasıl temizlenmesi gerektiğini ve nasıl saklanacağını düşündük. Gerçekten.

Bir kere olsun güzel olsun

Bize gelen her elbise iyice incelenir. Size kesinlikle bildiğiniz lekeler olup olmadığına dair sorular soracağız, ancak gelinliğin üzerinde sizinde haberinizin olmadığı bazı lekeler olabileceğinin farkındayız. Özel dikkat gerektirebilecek herhangi bir şey bulmak için ekstra özen gösterip öncelikle tüm lekeleri tespit ediyoruz.

En iyi gelinlik temizleme yöntemi

Tüm gelinlikler aynı tip temizliğe ihtiyaç duymaz. Ancak siz bunu bildiğiniz için zaten bir profesyonel kuru temizlemeci ile konuştunuz. Farklı kumaşlar, detaylar ve lekelerin türleri, elbisenin nasıl temizlenmesi gerektiğini etkileyebilir. Her gelinlik kuru temizleme kimyasallarıı ile temizlenecek diye bir kaide yok.

Dikkatli Temizleme

Temizleme yöntemi seçildikten sonra doğal olarak elbisenin temizlenmesi gerekir. Bu kısım kesinlikle sıkıştırılmamalı ve dikkatli yapılmalıdır. Bazen gelinliklerin birden fazla kez temizlenmesi gerekebilir. Elbise özellikle hassassa, gelinlik temizleme uzmanınız, herhangi bir ısı içermeyen Solvair® gibi bir yöntem seçebilir.

Kontrol

Kıyafetinizi kim temizliyorsa, daima (ve her zaman demek istiyoruz), paketlemeden önce içeri girip bakmanıza izin vermelidir. Lekelerin olduğu noktalara dikkat edin ve tüm düğmelerin ve eklentilerin sağlam olduğundan emin olun.

Paketleme

Gelinlikler, kuru temizleme poşetleri veya gelinliğin kendi koruma bezi ile paketlenmelidir. Bu paketler, elbisenizin formunda kalmasını sağlamak ve aynı zamanda renk atmasını engellemek için kullanılır.

Gelinlikler muhtemelen insanların en önemli ve en değer verdiği elbiseleridir. Sonuçta bu sizin gelinliğiniz! Kıyafeti temizleyen kişinin bir uzman olduğundan emin olun.

Gelinliklerinizi bize getirin veya bir online sipariş verin; gelinliklerinizi temizlemekten ve muhafaza etmekten onur duyarız. Online siparişlerimiz Suadiye, Caddebostan, Erenköy, Fenerbahçe, Göztepe, Kozyatağı ve Bostancı bölgeleri için geçerlidir.

Gelinlik Temizleme