Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Gömlek Ütüsü Ne Kadar Vakit Alıyor?

Gömlek- ütü-suadiye-bostancı-kozyatağı

Gömlek Ütülemek Ne Kadar Sürer?

Ütü yapmaktan nefret ediyorsunuz. Bunu her zaman duyuyoruz. Kuru Temizleme hizmetinin güzelliği, asla ütü yapmanıza izin vermemesi ve bizim en iyi yaptığımız işi yapmamıza izin vermesidir.

Ücretsiz servisimiz ile gömleklerinizi bize ütüye veya kuru temizlemeye verirseniz, sizin bir gömleği ütülemeye ayırdığınız vakti ve enerjiyi size geri kazandırabiliriz. Üstelik plastik dönüşüm sayesinde askılarını getiren müşterilere ütü fiyatı %20 indirimli!

Peki Piroğlu Kuru Temizlemede gömlek nasıl ütülenir?

Gömleğiniz önce özel kolalı bir karışım ile hafif ıslatılır, yaklaşık bir saat nemlendirme işleminden sonra manşetleri ve yaka bölgeleri preslenmek üzere pres makinesine alınır. Makine yaklaşık 30 saniye boyunca manşetleri ve yakayı kapatır ve mükemmel şekilde bastırır. Çıktıktan sonra, gömleğinizin kolları ve gövde kısmı ütülenmek üzere yüksek buhar basınçlı ütü kısmına alınır. Yüksek basınçlı el ütüsü ile ütülenen gömleklerde insan tarafından ütüleneceğinden herhangi bir hata oluşmaz Tüm bu işlem bir gömlek için bir kaç dakika sürer ve ardından gömleğiniz bir askıya yerleştirilir ve kalite incelemesine alınır.Buradan hataları olanların hataları düzeltildikten sonra poşetlenerek teslime hazır hale gelir. Ütülenen gömleklerinizi bir telefon ile isteyebilir veya internet sitemiz üzerinden bir tık ile gömleklerinizi teslim alabilirsiniz.

Peki sizin için bir gömleği ütülemek ne kadar sürer?