Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Halı Yıkama İçin En Uygun Zaman?

Bostancı Kozyatağı Suadiye Halı Yıkama Fiyat

Halı Yıkatmak İçin En İyi Zamanı Seçin

Birçok insan, halı yıkama için yılın bir zamanının diğerinden daha iyi olup olmadığını merak eder. Bu sorunun cevabı bazı etkenlere göre değişir. Doğru zaman için cevap “kirli göründüğü zaman” değildir aslında, çünkü her zaman tek gösterge halıların kirli gözükmesi değil. Halılarınızı yalnızca istediğiniz zaman değil belli bir program ile temizlemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Halı yıkamak veya yıkatmak için doğru zamanı yaşadığınız bölgenin kirli mevsimi sona erdiğinde seçmelisiniz. İstanbul’da yaşıyorsanız doğru zaman ilkbahar ve yaz mevsimidir halılarınız kış ayı için temiz bir şekilde serilmeyi beklerler. Ancak yazları yağışlı iklimli bir yerde yaşıyorsanız doğru zaman sizin için sonbahar olmalıdır.

Yılda iki kere halı yıkama

Eğer halılarınızı yazında kullanıyorsanız ve ilkbaharda yıkadıysanız bir diğer yıkama zamanının sonbahar olması sizin için daha sağlıklı ve kolay olacaktır . Bu aylar halılarınız için maksimum kuruma süresini sağlar.

Bizim istatistiklerimize göre çok az insan halılarını kışın temizlemeyi tercih ediyor. Bu aylarda halı temizleyicileri de, dikkatlerini donmuş borulardaki su hasarlarına odaklanmakla daha fazla meşgul oluyorlar.

Eğer şu anın sizin için doğru zaman olduğunu düşünüyorsanız buradan Online Sipariş verebilir ve Halı Yıkama Fiyatlarımıza göz atabilirsiniz. Hemen sizinle konuşmalıyım diyorsanız 0216 373 23 55 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.