Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Halı Yıkamada Bizi Tercih Etmeniz İçin 5 Neden

Her müşteri ürün, hizmet ve fiyat açısından hep en iyisini arar. Piroğlu Halı Yıkama size üçünüde sunuyor. Nasıl mı?

Çünkü amacımız kar etmekten daha fazlası, aslında bizi harekete geçiren en büyük etki, hatta İspanya’dan kalkıp bu işi denemeye gelmemizin en büyük sebebi bölgemizdeki insanlara kaliteli ve yenilikçi bir hizmet sağlamak. Amacımız memnuniyetten bir tık fazlası. Yani sizin ve insanlığın daha hızlı hizmet alması ve vaktinizi doğru kullanmanız.

Bu söylediklerimiz sadece kuru bir şirket tanıtım yazısı değil. Bu güne kadar yaptıklarımız ve yapmayı planladıklarımızla aslında bunu zaten uyguluyoruz. Gelin beraber Piroğlu Halı Yıkama olarak size neler kazandırabiliriz bakalım.

1- Yenilikçi Metotlar

Bizim vizyonumuz çok fazla halı yıkayalım kar edelim büyüyelimden biraz daha farklı. Eviniz ve bulunduğumuz bölge için belkide yakında tüm Türkiye için yenilikçi hizmetler üretmeye uğraşıyoruz. Yaptığımız yeniliklerden biri sıcak karbonatla halılarınızı yıkıyor ve bu sayede daha az nem üreterek halılarınızı temizlemiş oluyoruz. Bu size daha uzun süreli temizlik sağlıyor.

Hizmet süremizi teslim alma ve teslim etme zamanlarını kısaltmaya çalışıyoruz. Ayrıca online sipariş sistemi ile halı yıkamada yeni bir dönem başlatıyoruz. Yakında mobil uygulamamızda umarız geliştirilmiş olacak.

2- Daha Sağlıklı Bir Ev

Biz halılarınızı sadece yıkamayız, aynı zamanda onları dezenfekte ederiz. Bu sayede üzerinde herhangi bir mikrop veya bakteri bulunmaz. Sabunla yıkanan ürünlerde bu hali hazırda mümkün ancak biz işimizi biraz daha sağlama alıyoruz. Günümüzde virüslerle başımız belada bu hem müşterilerin hem de bizim çalışanlarımızın sağlığı açısından önemli.

3- Gelecekte Oluşabilecek Lekelere Karşı Koruma

Bizim için halı lekelerini çıkarmak yeterli değil. Ayrıca, sıvıyı uzaklaştırmasına ve gelecekte daha fazla lekeye direnmesine yardımcı olmak için her bir halı lifinin etrafına bir kalkan ekleyerek, özel olarak formüle edilmiş bir halı leke koruyucu uyguluyoruz. Ayrıca halı temizleme yöntemimiz, geleneksel buharlı temizleyiciler gibi kiri çeken sabunlu kalıntılar bırakmaz.

4- Fiyat

Verdiğimiz hizmetlere göre fiyatlarımızı makul düzeylerde tutmaya ve müşteri sayımızı arttırmayı hedefliyoruz. Özel halılarınız için uçuk rakamlar istemiyoruz.

5- Çevreciyiz

Kullandığımız deterjanlar veya yumuşatıcılar tamamen ekolojik. Şu marketlerde gördüğünüz yeşil sertifikalı ürünlerden. Bu tarz deterjanları şu an çoğunlukla avrupa’dan ithal ediyoruz ancak ülkemizde ki gelişmeleride takip etmekteyiz.

Eğer Kozyatağı, Suadiye, Bostancı, Altıntepe, Caddebostan, Fenerbahçe, Erenköy, Küçükyalı bölgelerinde Halı Yıkama firması arıyorsanız bizi denemenizi öneriyoruz.