Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Halıların Düzenli Yıkanmasının Sebepleri

bostanci-hali-yikama-suadiye-kozyatagi-kücüyali-altintepe-caddebostan-erenkoy-goztepe

bostanci-hali-yikama-suadiye-kozyatagi-kücüyali-altintepe-caddebostan-erenkoy-goztepe

Halılarınızı Neden Düzenli Olarak Yıkamalısınız?

Normal şartlar altında kullanılan bir ev halısının aslında senede bir kere düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Eğer kalabalık bir aile iseniz o zaman halılarınız daha sık bakıma ihtiyaç duyabilir. Halılarınızı neden düzenli olarak temizletmeniz gerektiğine gelin beraber bakalım.

Tehlikeli Kırıntıları ve Ufak Parçaları Kaldırın

Halılar birçok yiyecek kırıntısını, evcil hayvan tüylerini, kiri ve tozu tutabilir. Ayakkabının üstünde kalan her şey halının üzerinde olabilir. Bunları çıkarmazsanız halıya gömülü hale gelirler. Bu, kokulara ve lekelere neden olabilir. Bu parçalar ayrıca mikrop ve bakterilerin evinizde yayılmasına neden olabilir. Halı temizleme, sizi ve ailenizi sağlıklı tutmanıza yardımcı olacak tehlikeli parçacıkları temizleyecektir.

İç Ortam Hava Kalitesini Arttırmak

Her evin kendine özgü bir kokusu vardır. İnsanlar özellikle salonlarına parfüm veya oda spreyi ile müdahale ederek güzel kokmasını sağlarlar. Ancak odanızın veya evinizin kokusunu aslında halınız belirler. Kirli bir halı, iç mekan hava kalitesinin düşük olmasına neden olabilecek şeylerden biridir ve kötü kokulara da sebep olurlar. Kapsamlı bir halı temizliği iç mekan hava kalitenizi artıracak ve sebep olduğu alerji ve astım semptomlarından kurtulmanızı sağlayacaktır.

Halınızı Daha Uzun Kullanın

Halınızı düzenli olarak profesyonelce yıkatırsanız, uzun süre saklayabileceğinizden emin olabilirsiniz. Kirli bir halı tek sıkıntı değildir, ancak kir ve pislik halının zamanla bozulmasına neden olabilir. Kir genelde halının yapısını koruyan liflere zarar verir ve halınızın ömrünü kısaltır.

Halınızı Daha Temiz Tutmak

Halınızı korumak için üzerinize düşeni yapmalısınız. Bununla birlikte, halınız temizse, bakımı daha kolay olacaktır. Tek yapmanız gereken düzenli olarak süpürmek. Halınıza biraz kirli göründüğünde halıyı süpür melisiniz. Çoğu kişi, halılarını haftada en az bir kere süpürmenin faydalı olacağını düşünür.

Halınız Daha İyi Olacak

Lekeleri gidermek zor olabilir. Leke çıkarıcı ürünler kullanıyor olsanız bile, halı lekelerini çıkarmanız yine de zor olabilir. Halıda lekeler varsa, bir profesyonel çağırmanızın en iyi nedeni budur. Ancak unutmayın ki halılar, elbiseler kadar kolay leke atabilecek ürünler değildirler.

Kalıntı yok

Bir elektrikli süpürge maalesef bütün kiri ve mikropları çekmez. Bununla birlikte, mağazadan satın alınan halı temizleme makinelerinin çoğuda kalıntılar bırakmaktadır, su veya sabun izi de bu makinelerin arkasında bıraktığı bazı izlerdir. Bu makineler verimsiz. Halınızı bir halı yıkama firmasına verirseniz bu dertlerden kurtulabilir ve zamanınızı daha verimli kullanabilirsiniz.

Odanızın Görünümünü Geliştirin

Oda temiz olsa bile, halı kirli ise kötü görünecektir. Halı genellikle insanların evinize geldiklerinde ilk dikkat ettiği şeylerden biridir. İyi bir halı temizliği odanızın görünümünü iyileştirecektir. Bu nedenle, halınızı temizlerseniz ilk izlenimi doğru yapabileceksiniz.

Piroğlu Kuru Temizleme ve Halı Yıkama olarak biz halınızın daha iyi bir görünüme kavuşması ve daha sağlıklı yaşamanız için size hizmet etmeye hazırız. En iyi halıyı biz yıkarız diye bir iddiamız yok kaldıki halı yıkamak kara deliklerin olay ufkunu araştırmak kadar zor bir iş değil fakat en hızlı ve en kuru biz teslim ederiz. Ancak şimdilik servis bölgelerimiz kısıtlı. Bostancı, Küçükyalı, Kozyatağı, Altıntepe, Suadiye, Caddebostan, Fenerbahçe, Erenköy mahallelerinden birinde oturuyorsanız 0216 373 23 55 numaralı telefon ile veya yukarıdaki menüden online sipariş sekmesi ile bize ulaşabilirsiniz. Bostancı Halı Yıkama