Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Halınızı Temiz Tutmak İçin Yapmanız Gerekenler

Halılarınızı Temiz Tutmanın Yollları Bostancı Halı Yıkama

Halı Temizlemek evinizdeki en sinir bozucu temizlik işlerinden biri olabilir. Halınızı temiz tutmaya ne kadar uğraşırsanız uğraşın, her zaman üzerine bir şey dökülebilir veya halınız sanki üzerinde leke varmış gibi gözükebilir. Ancak temiz bir halı, tüm odanın görüntüsünü, hissini hatta kokusunu değiştirebilir.

Halılar Nasıl Temiz Tutulur?

Eğer aşağıdaki alışkanlıkları edinirseniz halılarınız ultra mükemmel kusursuz bir temizliğe ulaşmasa da bizi daha seyrek ziyaret edersiniz.

İyi Bir Elektrikli Süpürgeye Yatırım Yapın

Haklısınız, bu bir alışkanlık değil. Ancak, elektrikli süpürgenin halıları ve yerleri temiz tutmak için en önemli araç olduğu düşünüldüğünde, başlangıç için en önemli dostunuzdur. Eğer ikna olmuyorsanız, daha iyi vakumlar sadece daha uzun süre dayanmaz, aynı zamanda tüm kirleri toplamak için süpürge ile yaptığınız git gelleride azaltır ve vakumlamayı kolaylaştırır.

Düzenli Süpürme

Bu kulağa biraz fazla bariz gelebilir, ancak düşündüğünüzden daha önemlidir. Toz ve kirden ne kadar çabuk kurtulursanız, halılarınıza yerleşme ve halılarınıza komşuları ziyaret edene kadar fark etmediğiniz donuk, cansız bir görünüm verme şansı da o kadar az olur. Zor gibi görünse de, haftada iki kez vakumlamak çok daha fazla zaman almayacak, ancak halılarınızı daha temiz ve parlak görünmesini sağlayacaktır.

Lekelere Hemen Müdahele Edin

Halınıza bir şey döküldüğünde bizi 1 ay sonra aramayın. Dökülme meydana gelir gelmez, fazla sıvıyı veya katıları kuru bir bez veya kağıt havlu ile alın. İyi bir leke çıkarıcı kullanın veya ılık suda birkaç damla bulaşık deterjanı ile kendi temizlik solüsyonunuzu yapın. Temiz bir bezi nemlendirin ve lekeyi çıkarmak için alanı temizleyin. Lekeyi halının derinliklerine gönderecek kadar sert ovalamayın. Soda bu konuda size sudan daha yardımcı olacaktır.

Profesyonel Halı Yıkama Hizmeti Alın

Yani bizi arayın. Yılda en az bir kez tüm halılarınızı yıkatmalısınız, yukarıda neden tüm bunları anlattınız diye soracak olursanız sebebi 3 ayda bir bize gelmek zorunda hissetmemeniz. Profesyonel Halı Yıkama, halınızdaki kir ve kalıntıları sonsuza dek olmasa da siz yeniden kirletinceye kadar yok eder. Halılarınız temizlendikten sonra lif koruma uygulaması yapılır . Halılarınız sadece yüzeyde temiz görünmekle kalmayacak, aynı zamanda gerçekten temiz olacak ve merak etmeyin halılarınız nemli teslim edilmeyecek.

Bostancı Halı Yıkama hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Derin halı temizliği ile alakalı diğer yazılarımıza göz atmak için blog sayfamızı ziyaret edin.