Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Halınızın Yıkanması Gerektiğini Nasıl Anlarsınız?

Halılarınızı Yıkatmak İstiyorsunuz ama Halılarınızın Yıkanmaya İhtiyacı Var mı? Halı Yıkama Zamanı Ne Zaman?

Halının temiz görünmesi, aslında temiz olduğu anlamına gelmez. Hemen hemen herkes kendilerine yalan söylemek ve kirli bir halısı yokmuş gibi davranmaya devam etmek isterken, bunu yapmak sağlığınız için tehlikeli olabilir.

Son halı yıkamadan fazla zaman geçmişse, halılarınızda toksinler ve diğer kirler oluşabilir. Bu nefes almayı zorlaştırabilir ve hatta sizi hasta edebilir. Bu yazımızda, kirli bir halı sahibi olduğunuzu işaret eden hem gizli hem de daha belirgin işaretleri gözden geçiriyoruz.

Bir profesyonel aramak için zamanı geldiğinde size haber vereceğiz!

Halı Solgun mu?

İşte size söylemekten zevk almadığımız kötü bir gerçek: 2.000’e kadar zararlı madde, bir metrekare halı tozunda yaşayabilir.Biliyoruz: iğrenç. Gerçek şu ki, halılar da kir, sadece saç ve düşünmek istemediğiniz diğer şeylere tutunmuyor .

Aynı zamanda halıda saklanan tozlar, bakteri, alerjenler, küf ve hatta böcekler için bir habitattır. Halınız soluyorsa, çok fazla güneş görmesi sorumlu olabilir. Fakat özellikle halınız daha yeni ise, kir tabakası ve diğer ağır şeylerin birikmesi halınızı soluk gösteren nedenlerden biridir.

İster inanın ister inanmayın, evinizin yaşı aynı zamanda halınızın ne kadar çabuk kirlendiğini de etkileyebilir. Allerjenler ve diğer küçük bakteriler (eski böcek kabukları) Eski bir evde daha sık havada durmaktadırlar. Bu da, sıklıkla halınıza dokunacakları anlamına gelir. Halının solduğunu fark ederseniz, halınızı değiştirmeden önce halı temizleme uzmanına danışın.

Elektrikli Sürügenizin Toz Haznesi Çabuk Doluyor mu?

Elektrikli süpürge üreticinizi suçlamak cazip gelse de, gerçek şu ki, kirli halı gerçekten toz haznesini hızlıca doldurabiliyor. İnanmıyorsanız 5 dakika arayla aynı halıyı süpürmeyi deneyin. Eğer toz haznesini bu günlerde daha sık değiştirmek zorunda kalıyorsanız, halınızı bu durumdan sorumlu tutabilirsiniz. Muhtemelen, liflerinde çok ciddi miktarda kir birikimi vardır.

Halınızı daha fazla elektrikli süpürge vakumuna maruz bırakmak yerine Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Fenerbahçe, Caddebostan, Erenköy, Küçükyalı bölgelerinde yaşıyorsanız Halı Yıkama için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kirli Bir Halı Sahibi Olarak Ne Yapmalısınız?

Bu yazımızda kirli bir halının kirli bir halı olup olmadığını anlama yöntemlerini konuştuk. Şimdi eğer halınızın kirli olduğuna kanaat getirdiyseniz bu problemi nasıl çözebileceğinizi anlatalım.

Bölgenizdeki en iyi halı yıkama hizmeti veren firmayı bulun. Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Caddebostan kısacası Kadıköy belediyesi içinde ikamet ediyorsanız o firma biziz diyebiliriz. Bu kadar mikro bir alana hizmet vermemizin bir sebebi var.

Online sipariş bölümünden veya telefon ile sipariş oluşturabilirsiniz. Halılarınızı teslim alacağımız günü ve teslim edeceğimiz günüde belirleyebilirsiniz. Kuru Temizleme ve Halı Yıkama hakkında hiç bir endişeniz olmasın, biz sizin için zamanınızı size geri kazandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Bostancı Halı Yıkama