Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

İstanbul’da Neden Eve Teslim Kuru Temizleme Hizmeti Önemli?

Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Küçükyalı, Caddebostan, Erenköy, Fenerbahçe, Ataşehir Eve Teslim Kuru Temizleme

Çünkü meşgulsünüz. İstanbul Türkiye’nin belkide dünyanın en hızlı ve enerji isteyen şehirlerinden biri. Çamaşırlarınızı kendiniz yıkamak ve ütülemek size fazla zaman kaybettirebilir. Çamaşır yıkamak yerine sevdiğiniz şeyleri yapmak için daha fazla zaman harcamak istemez miydiniz? Kuru temizleme evden alma ve teslimat hizmetini kullanmanız için birkaç neden.

Daha Fazla Kişisel Zaman

Çamaşır yıkamak için ne kadar zaman harcıyorsun? Ya da çamaşır yıkamıyorsun ancak çamaşırlarını kuru temizlemeye götürüyorsun. Araştırmalar, ortalama bir insanın kuru temizleyiciye veya yıkama-kuru-katlama ürünlerine gidip gelmesi haftada yaklaşık 45 dakika sürdüğünü gösteriyor. Öyleyse, çamaşırlarını yıkamak ve ütülemek için bir hizmet almak bile yeterli olmuyor. O zaman başka neler yapabileceğinizi bir düşünün.

Trafik Derdine Son

İstanbul trafik sıkışıklığı ile ünlüdür hatta İstanbul trafiği diye bir kavram var. Neden elbiseleriniz için trafikte bekleyesiniz? Kuru temizleme eve servis sayesinde, elbiseleriniz istediğiniz zaman hazır olacak, akşam yemeğinde eve zamanında gelecek ve temiz giysilerle harika görüneceksiniz.

Çevreye Yardım Et

Çoğu kuru temizleme toplama servisi yeniden kullanılabilir giysi çantaları, çevre dostu temizleme yöntemleri ve askı geri dönüşümü veya yeniden kullanımı sunar. Piroğlu Kuru Temizleme, müşterilere çamaşır yıkama hizmeti sunan ücretsiz bir çevre dostu çamaşır torbası sunar. Ayrıca, trafikte daha az zaman geçirerek yakıt tasarrufu yapacak ve karbon emisyonlarını azaltacaksınız.

Evde Olmanıza Gerek Yok

Kuru temizleme eve servis hizmetimizi kullanma konusunda en uygun şey evde olmanız bile gerekmiyor. Kirli çamaşırlarınızı hizmet bölgemiz içinde size en yakın yerden evden veya ofisten hatta belirlediğiniz herhangi bir noktadan alır, temizler 24 saat içinde teslim ederiz. Tek yapmanız gereken, çantayı kararlaştırılan noktada bırakmak. Belirlediğiniz yere bırakacağız. Özel talimatlarınız varsa, çantada her zaman not bırakabilirsiniz.

Hemen şimdi online sipariş oluşturun ve Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Caddebostan, Fenerbahçe, Erenköy, Küçükyalı, Ataşehir bölgelerinde Kuru Temizleme ve Halı Yıkama ücretsiz servis imkanından faydalanın.

Kozyatağı Kuru Temizleme Siparişi vermek için tıklayın.