Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

İyi Göründüğünde İyi Hissedersin

iyi giyinmek iyi hissettirir kuru temizleme

Kendine Saygı mı Özgüven mi?

Genellikle dolabımızın içindekilerin kendimize saygımızı veya özgüvenimizi pekiştirdiği söylenir. İyi seçilmiş ve sizi şık gösteren kıyafetlerin özgüvenini arttırdığını hatırla. Ancak kendine olan saygını arttırmak o an nasıl göründüğünden çok kendine seçtiğin tarz veya moda ile ilgili.

Kendine Saygı daha çok kişinin kendini sevmesi, yaptıklarının ve tarzının hoşuna gitmesi olarak tanımlanabilir.

Özgüven ise kişinin genellikle yeteneği ve kendine olan güveni ile ilgilidir. Bu nedenle kendine saygısı olmayan insanlar aslında özgüvenli olabilirler.

Moda İle Kendine saygını arttır

Kendine saygı daha çok duygular ile ilgili olduğundan, fiziksel olarak nasıl göründüğün duygularını ve davranışlarını etkileyebilir. Dress for success, career wardrobe, career gear gibi kuruluşlar bu konuda size yardımcı olabilir. Onlara göre uygun kıyafetleri seçerken bazı şeylere dikkat etmek gerekir.

Fırsat

Renk

Tarz

Ne giydiğimiz niteliklerimizi tam olarak ifade edemeyebilir ancak şüphesiz görünüşümüz başkaları tarafından hissedilme ve algılanma şeklimizi değiştirir.

Bu sebepten dolayı iyi giyinmek ve iyi görünmek önce kendimize olan saygıyı ve özgüveni geliştirir. Bu sayede kariyer hayatımızda daha başarılı olabiliriz.

İyi giyinmek bazı sorumlulukları da beraberinde getirebilir. Tüm kuru temizleme ve ütü ihtiyaçların için biz buradayız.