Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Korona Virüsü, Kuru Temizleme ve Eve Servis Hizmeti

Kozyatagi suadiye bostanci caddebostan fenerbahce hali yikama servisi

Bildiğiniz üzere Korona virüsü (Covid-19) tüm Dünya’da şirketlerin çalışma şeklini değiştirdi. Aslında bizim çalışma şeklimizin pek değiştiği söylenemez, Sadece bu süreçte toplumun sağlığı ve sizin güvenliğiniz için mağazalarımızda bazı yeni önlemler aldık.

Kuru Temizleme ve Halı Yıkama hizmetlerimizde zaten evlere ücretsiz servis sağlıyorduk. Amacımız zaten sizin vaktinizi daha verimli kullanmanızı sağlamaktı. Ancak Korona virüsü ile beraber mağazalarımıza gelen müşteri sayısını iyice azaltmayı hedefliyoruz. Bu sebeple Online Siparişlere özel indirimler sunuyoruz.

Teslimatlarımızı temazsız olarak gerçekleştirebiliyoruz., bunun için temizlenecek elbiselerinizi veya halılarınızı kapınızın önüne koyabilirsiniz. Aynı şekilde temizlendiğinde de biz kapınızın önüne bırakabiliriz.

Kuru Temizleme, Halı Yıkama Teslim Alma ve Teslimat Süreçleri

İşte bu kadar kolay.

Bazen acil temizlenmesi gereken elbiseler olabiliyor. servies@piroglukurutemizleme adresine email göndererek veya 0212 373 23 55 numaralı telefonu arayarak hatta internet sitemizden canlı destek sekmesini tıklayarak yardım alabilir ve sipariş oluşturabilirsiniz. Acil temizlenmesi veya yıkanması gereken ürünler için 1-2 saat içinde teslimat yapabiliriz.

Ücretsiz Servis Bölgelerimiz.: Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Küçükyalı, Altıntepe, İçerenköy, Erenköy, Caddebostan, Fenerbahçe, Göztepe, Fındıklı, İçerenköy.