Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Kozyatağı Halı Yıkama

Kozyatağı Halı Yıkama

Kozyatağı Halı Yıkama

Kozyatağın’da Güvenli Halı Yıkama

Farkettik ki müşterilerimizin en çok merak ettiği konu halılarına zarar gelip gelmemesi. Biz 1984 yılından beri Kuru Temizleme ve Halı Yıkama sektöründeyiz,bakmayın yeni yeni dijitalleştiğimize ilk zamanlar her iki hizmette de belli zorluklar yaşadık. Bu tecrübe sayesinde hangi halının nasıl yıkanması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bir halının zarar görme ihtimali varsa onu nasıl temizleyeceğimizi size anlatıyoruz.

Kozyatağı Halı Yıkama

Halı Yıkama Süreçleri

Kozyatağı bölgesinden topladığımız halılar önce teker teker cinslerine göre ayrılır. Ayrılan halılar önce toz alma makinesine gönderilirler, bu makineyi kapalı bir elektrik süpürgesi olarak düşünebilirsiniz. Buradan çıkan halılar tek tek otomatik halı yıkama makinelerinde yıkanırlar, personelimiz makineden çıkan halılara el makineleri ile müdahale gerekiyorsa lekeler için ayrı müdahalede bulunur. Herhangi bir sorun yoksa halınız buradan kapalı kurutma odasına aktarılır kuruduktan sonra isteğinize göre parfümlenerek poşetlenir ve adrese teslim hale gelir.

İşte bu kadar kolay.

Servis bölgelerimiz şimdilik Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Altıntepe ile sınırlı. Bu bölgelerden birinde ikamet ediyorsanız online sipariş oluşturabilirsiniz.

Kozyatağı Halı Yıkama

Online Siparişlerde Geçerli 20TL İndirim Kodu: DRYPIR

Kapıda Ödeme Kolaylığı İle

Veya Şimdi Arayabilirsiniz