Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Kuru Temizleme’de KDV indirimi!

Kuru Temizleme kdv indirimi toplam %20 online sipariş indirimi için eve teslimat ücretsiz

Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 31 Temmuz 2020 itibari ile kuru temizleme ve ütü hizmetlerinde %18 olan kdv oranının %8 oranına indirildiğini açıkladı. Bu açıklama ile beraber gelen kdv indirimine bizde artı olarak %10 indirim uygulama kararı aldık ve böylece kuru temizleme online siparişlerinde geçerli toplam %20 indirim kuponları oluşturduk.

Buradan kuru temizleme online sipariş oluşturabilirsiniz. Unutmayın Kozyatağı, Suadiye, Bostancı, Caddebostan, Fenerbahçe, Erenköy, Küçükyalı, Göztepe, Şenesenevler, Maltepe, İdealtepe, Altıntepe, Fındıklı ve İçerenköy bölgelerine ücretsiz teslimat hizmetimiz var!

Online Siparişler için geçerli %20 indirim kupon kodu: DRYKDV

Oluşturduğumuz indirim kuponları tek kullanımlık olmayıp 2020 yılının sonuna kadar geçerli kalacak ve Eve teslimat hizmetimizde ücretsiz olmaya devam edecek. Harika değil mi?

Kuru Temizleme ve Ütü hizmetlerinde geçerli kampanya kodlarını kullanmanız için yapmanız gereken tek şey online sipariş sayfasından bir sipariş oluşturmak. Yaklaşık 30 dakika içinde ürünlerinizi temassız bir şekilde teslim alacak ve 24 saat içinde adresinize teslim edeceğiz!

Daha fazla bilgi için 0216 373 23 55 numaralı telefondan veya çevrimiçi destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz!