Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Nasıl Leke Çıkarırız

leke-çıkarma-işlemi-piroğlu-kuru-temizleme-bostancı-ataşehir-küçükyalı-1leke-çıkarma-işlemi-piroğlu-kuru-temizleme-bostancı-ataşehir-küçükyalı-1leke-çıkarma-işlemi-piroğlu-kuru-temizleme-bostancı-ataşehir-küçükyalı-1

leke-çıkarma-işlemi-piroğlu-kuru-temizleme-bostancı-ataşehir-küçükyalı-1

Leke Çıkarma Bilimi

Leke çıkarma işleminin bir bilim olduğu doğrudur. Birçoğumuz leke çıkarıcı malzemeler satan yerlere uğrar lekeler için en kaliteli ürünü satın alır ve sonuç almayı bekleriz. Çoğu zaman bu başarılı olabilir, ancak yılların deneyimi bize lekelerin içine nasıl daha derin bakacağımızı öğretti.

Artan araştırmalar, lekenin her bir kumaş tipine nasıl nüfuz ettiğini ve leke içerisinde bulunan malzemenin kumaşın liflerinden nasıl daha rahat söküp atabileceğimizi daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor.
Sıkıcı şeyler mi? Herkes lekelerinin bir bardak su ile çıkmasını ister. Bir leke olduğunu biliyorsunuz ve kaldırılması gerekiyor. Bunu sağlamak için zamanınızı harcamak istemiyorsanız merak etmeyin Piroğlu Kuru Temizleme olarak buradayız.

Uzman Leke Çıkarma ekibimiz en zor lekeleri öğrenir, dener ve elbisenizden sonsuza dek uzaklaştırır. Birkaç örnek: Bazı kumaşların içten dışa yıkanması gerekir, temizleme solüsyonları karıştırılabilir, fırçalar, ısı / buhar hızlandırma teknikleri ve daha pek çok şey içeren çeşitli araçlar kullanılır. Leke çıkarmak kolay ancak en önemlisi lekeyi kumaşın rengini ve bütünlüğünü koruyarak çıkarmaktır.

Yine de mücadeleye hazırız. Kaldırılması gereken bir leke var mı? Sipariş verirken işaretleyin veya nerede / ne olduğunu bize bildirin. Ne kadar çok bilirsek, oran o kadar iyi!

Bostancı, Suadiye, Caddebostan, Fenerbahçe, Kozyatağı Kuru Temizleme hizmetinden faydalanmak için online sipariş verebilir veya sağ alt tarafta bulunan destek hattından bizimle iletişime geçebilirsiniz.