Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Nevresim Takımı Nasıl ve Ne Sıklıkta Yıkanmalı?

Nevresim Takımı Yorgan Battaniye Çarşaf temizleme Kozyatağı Suadiye Küçükyalı Bostancı Caddebostan Kuru Temizleme

Nevresim takımlarını ve çarşafları yıkamak aslında hepimizin sıklıkla yapması gereken bir iş ancak çoğu zaman kendimize hep gelecek hafta yıkarım cevabını veriyoruz. Bazıları için bu gelecek hafta 2 – 3 yılda bir geliyor durum böyle olunca nevresim takımları aslında üzerine giydiğiniz elbiselerden bile daha kirli hale geliyor.

Bu rahatsız edici gerçek göz önüne alırsak, nevresim takımlarınızı ve çarşaflarınızı ne sıklıkta yıkamanız gerekli? Çarşaflarınızı nasıl yıkayacağınızdan önce gelin beraber bu çarşafların altında ne gibi kirler bulunuyor beraber bakalım.

Neden Nevresim Takımlarını, Çarşafları ve Yorganları Yıkamalıyız?

Herkes yatakta uyumak için çok fazla zaman harcar, hayatımızın üçte birini yatakta geçiriyoruz diyebiliriz. Uyurken, vücudumuz ter, tükürük, ölü cilt hücreleri ve vücut yağlarını yatağımıza aktarır ve hepsi yatak çarşaflarımızca emilir. Bu nedenle, doğal olarak, nevresim takımlarımız oldukça hızlı bir şekilde kirlenecek. Bu toz, bakteri ve ölü hücreleri yoketmek için nevresim takımlarımızı düzenli olarak temizlemeliyiz.

Bu maddeler belki sizin için zararlı olmayabilir ancak çoğu insanda alerjiye sebep olabilir. Aynı zamanda odanın hava kalitesini düşüreceğinden nefes almanızı zorlaştırabilir. Çoğunlukla temizlenmeyen nevresim takımları burun tıkanıklığına, burun akıntısına ve sivilce oluşumuna sebep olur.

Nevresim Takımları Ne Sıklıkta Temizlenmeli?

En kötü ihtimalle nevresim takımları haftada bir kere bilemediniz iki haftada bir temizlenmeli veya değiştirilmelidir. Yastık kılıfları da aynı zamanda temizlenmeli çünkü yastık kılıflarınızda da muhtemelen aynı kirler mevcut.

Nevresim Takımları ve Çarşaflar Nasıl Temizlenmeli?

Aşağıda nevresim takımları, çarşaf ve yorganları nasıl temizleyeceğinizi bulabilirsiniz.

Çamaşırlarınızın hafta en az bir kere yıkanması gerekse de çoğu insanın bunu yapmaya vakti olamayabiliyor. Bu sorunun üstesinden gelebilmeniz için size yardımcı olabiliriz. Bunu yapmak için mağazamıza gelmenize gerek yok, 0216 373 23 55 numaralı telefon üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz, ayrıca Online Sipariş sekmesi üzerinden de siparişlerinizi verebilirsiniz. Dakikalar içerisinde çalışma arkadaşlarımız size ulaşacak ve ürünlerinizi teslim alacaklardır. Ürünleriniz temizlendiğinde yine adresinize teslim edilecekler.

Ücretsiz Servis Bölgeleri: Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Caddebostan, Erenköy, Fenerbahçe, Göztepe, Küçükyalı, Altıntepe, İdealtepe, Fındıklı, İçerenköy.

Kozyatağı Kuru Temizleme