Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Kuru Temizleme

Piroğlu Kuru Temizleme eve teslimat online sipariş bostancı kadıköy kozyatagi

Kuru Temizleme

Yarın elbisesiz kalmamak için bugün bizimle çalışabilirsiniz. Profesyonel kuru temizleme ve ütüleme hizmetimiz, gerçekten sevdiğiniz şeyi yapmaya geri dönmenizi ve zamanınızın tadını çıkarmanızı sağlar. Çamaşır yıkamak, kabartmak ve katlamak bunların ne kadar zor ve zaman aldığını biliyoruz. En sevdiğiniz elbiselerinizden bebeğinizin battaniyesine kadar kıyafetlerinizi kendimizmiş gibi önemseyeceğiz.

Giysilerinizi Önemsiyoruz.

ÖN KONTROL: Yırtık, aşınma, gevşek ya da eksik düğmeleri kontrol eder ve ön lekelenme için mevcut lekeleri işaretleriz. Elbiselerinizi tanımlamak için kuru temizleme işlemlerinden zarar görmeyen etiketler kullanıyoruz.

TESPİT: Bugün dünyada yüzlerce farklı kumaş var ve her birinin kendi kimyasal yapısı farklı, bunun için biz her kumaşı farklı değerlendiriyoruz . Leke uzmanlarımızın elf gözleri lekeleri tespit ediyor ve bizde uygun leke çıkarıcılar ile inatçı lekelere müdahale ediyoruz.

KURU TEMİZLEME: Giysiler kuru temizleme için hazır olduklarında, renk ve kumaş içeriğine göre sıralanır ve kuru temizleme makinesine yerleştirilir. Tambura oksijenin girmesini önlemek için, bir ekstraksiyon işlemi başlar ve kalan işlem için% 90 + oksijen gider ve azotla yeniden doldurulur. Bu toplam işlem, yıkamadan kuru işlemlere kadar geçen yaklaşık bir saat sürer.

UFAK ONARIMLAR: Piroğlu Kuru Temizleme olarak bizi ayrı kılan diğer bir şey de giysilerinizi tamamlamamızdır. Gevşek veya eksik düğmeler ve yırtıkları size bildirir onayınız alındığında onarımı yapılır.

BİTİŞ: Ütü ve pres işlemi uygulayan personelimize güveniyoruz. Unutmayın, işimiz sadece kıyafetlerinizi temizlemek değil, asıl işimiz sizin iyi görünmenizi ve iyi hissetmeniz sağlamak. Dikişler ve yakalar mükemmel şekilde bastırılır ve gerekli tüm kırışıklıklar düzleştirilir. Bu işlemlerin hepsi el emeği işlemlerdir elbiselerinizi robotların insafına bırakmayız.

KALİTE KONTROL: Bu son adımdır. Buraya geldiğinde, denetçimiz son kontrolleri yapar ve her şeyin yapabildiğimiz kadar mükemmel olmasını sağlar. Daha sonra elbiseniz askılanır ve teslim için şeffaf elbise poşetlerine konulur.

Kuru Temizleme fiyatlarına aşağıdaki listeden ulaşabilir, 0216 373 23 55 numaralı telefon ile siparişinizi verebilir veya hesabım sekmesinden online siparişlerinizi düzenleyebilir ve takip edebilirsiniz.

Ücretisiz Eve Teslim Servisi Bölgeleri:

Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Erenköy, Göztepe, Caddebostan, Fenerbahçe, Şaşkınbakkal, Küçükyalı, Altıntepe, İdealtepe, Fındıklı, İçerenköy

Kuru Temizleme Fiyat Listesi