Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Sonbahar Neden Halı Yıkatmak İçin En Uygun Mevsim

Bostancı Halı Yıkama İle Sonbaharda Halı yıkamanın keyfi

Sonbahar mevsimine girdik, muhtemelen artık tatilden döndünüz. İlk aklınıza gelen şey halı ve perdelerin temizlenmesi gerektiği olmadı belki de. Ama gelin neden bu soruyu sormanız gerektiğine bir bakalım.

Daha Hızlı Kurutma İçin Mükemmel Zaman

Artık yoğun ısı ve nemle savaşmıyoruz buda halılarınızı daha hızlı kurutmamız anlamına geliyor. Ayrıca sizde eğer evinizde halı yıkayabiliyorsanız camlarınızı açarak halılarınızı hızlıca kurutabilirsiniz. Daha hızlı kurutma daha az küf oluşması anlamına geliyor. Bu sebepten dolayı özel olarak tasarlanmış kurutma odalarımızda halılarınızı haftalar içinde değil sadece bir kaç günde kurutabiliyoruz.

Temiz Halılar Odalarınızda Daha Temiz Bir Hava Yaratır

Hepimiz hemfikiriz ki sonbahar ve kış aylarında evde daha fazla zaman geçireceksiniz, battaniyenize sarılıp bir kahve alıp sevdiklerinizle film ve dizi seyretmek için mükemmel günler. Ancak bazı dezavantajları var. Evde daha fazla zaman geçirmek iç mekan havasını daha fazla soluyacağınız anlamına geliyor.

Aynı zamanda sonbahar ve kış aylarında siz evde daha fazla zaman geçirirken bu daha fazla misafir kabul edeceğiniz anlamına da geliyor. Halılarınız daha fazla trafiğe maruz kalacak ve üzerinde biriken bakteri ve tozlar artacaktır.

Halılar bakteri zengini ve genelde evdeki tozu toprağı çeken eşyalardır. Bu yüzden aslında evdeki halınız evinizin havası için oldukça önemli. Bostancı Halı Yıkama ile biz halılarınızı %99’a kadar dezenfekte ediyoruz. Yani içiniz rahat olsun artık evinizin havası daha temiz olacak.

Halı yıkatmak için en uygun zamandasınız. Bostancı, Suadiye, Kozyatağı, Altıntepe, Küçükyalı bölgelerinde ikamet ediyorsanız ücretsiz teslim alma hizmetimizden yararlanabilirsiniz.