Site icon Piroglu Kuru Temizleme | Bostancı Kuru Temizleme

Suadiye’de Eve Teslim Kuru Temizleme Hizmetimiz Başladı!

Suadiye kuru temizleme ücretsiz teslimat halı yıkama çamaşır

Aslında uzunca bir süredir teslimat hizmet alanımızı genişletmeye çalışıyoruz. Hali hazırda Bostancı, Küçükyalı, Kozyatağı, Altıntepe bölgelerine hizmetimiz var. Ancak Suadiye bölgesinde ücretsiz teslimat hizmetimiz bir süredir deneme aşamasındaydı. Artık Suadiye Kuru Temizleme hizmeti için sokak sokak kuru temizlemeci aramanıza gerek yok. Herhangi bir limit olmadan gönül rahatlığıyla sipariş oluşturabilirsiniz. Ödeme yöntemlerimiz şu an sadece Kapıda Nakit ve Kapıda Kredi kartı ile sınırlı. Çok yakında internet sitemiz üzerinden de ödeme yapabiliyor olacaksınız.

Ücretsiz Eve Teslimat Suadiye Kuru Temizleme

Suadiye bölgesinde artık tüm teslimatlarımız ücretisiz! Tek yapmanız gereken bizi 0216 373 23 55 numaralı telefondan aramak veya buradan bir Online Sipariş oluşturmak. Siparişinizi oluşturduktan sonra yaklaşık 30 dakika içinde kapınıza gelen arkadaşımıza ürünlerinizi teslim edebilirsiniz. Geri almanız yaklaşık 24 saat sürecek ve hazır olduğunda sizi bilgilendireceğiz.

Suadiye Kuru Temizleme hizmetimiz haricinde Halı Yıkama ve Çamaşır Yıkama hizmetlerimizde de teslimatlarımız ücretsizdir.